Contact us

Subscribe via RSS Feed If you enjoyed this article just click here, or subscribe to receive more great content just like it.

My Blog List

Label 4

MAKLUMAN PENTING

Label 5

TESTIMONI

Sample Text

Sample Text

Anda bercita-cita tinggi untuk memiliki ribuan anak murid,ingin buka Perguruan dan Pusat Rawatan,meraih Kekayaan dan Kesuksesan luarbiasa,mencapai tahap Jutawan Spiritual,Memiliki Pelbagai Kebolehan Luarbiasa,Sihat Perkasa Awet Muda,Jadi Guru Besar dalam masa yang singkat,dapat menciptakan berbagai gerakan/jurus/ilmu penyembuhan,perlindungan dan menguasai berbagai ilmu spiritual metafizik apapun yang pernah anda baca di iklan,sila ikuti program Guru Agung ini,Anda dijamin sukses,Insya Allah telah ramai yang membuktikannya,JADIKAN IMPIAN ANDA SUATU KENYATAAN!!

Total Pageviews

Sample text

Link list

Label 1

GURU AGUNG

Label 3

SYARAT BELAJAR

Trending Topic

Labels 4

Ads 468x60px

Followers

Followers

About Me

Foto Saya
A.M) Uk,D.Sc(A.M)Uk,M.D(A.M)Uk Doctor Medicine Alternative Medicine) Doctor of Philosophy(United Kingdom) Grand Master of Inner Power Martial Arts Anugerah Agung Pengarah Pusat Rawatan Madinatul Asrar Consultant,Formulator& Founder of Universal Healing System E-mail: masterrizal9000@yahoo.com Website: www.AkademiMPSHaq.com www.ZonKekayaanAgung2u.com www.TerapiOtak4u.com Blog:http://terapirawatanspiritual.blogspot.com Handphone: 012 880 2035(hotline)

Featured Posts

http://guruagung.blogspot.com/2013/09/pengenalan.html

Social Icons

About us

125×125 Ads

Become our Fan

Test Footer 2

Google+ Followers

Dikuasakan oleh Blogger.

Popular Posts

Social Icons

Search This Blog

Memuatkan ...

Sabtu, 18 September 2010

PROGRAM KUNCI ILMU GURU AGUNG LEVEL 10


PROGRAM KUNCI ILMU GURU AGUNG LEVEL 10(PAMUNGKAS)

Sebuah Kunci ilmu Pamungkas yang terlampau dahsyat merupakan warisan ilmu bagi orang-orang yang terpilih dan linuwih. Didalamnya terangkum kesaktian yang sempurna. Inti Ilmu ini adalah kunci keberhasilan dan kesuksesan hidup, kemakmuran, kejayaan Agung. Amalan ini adalah amalan para Kyai Sepuh,Mahaguru,dll amalan ini juga mempunyai khasiat dunia dan akhirat. Apabila ada orang yang mengamalkan seumur hidupnya,nescaya akan ditinggikan darjatnya dan selamat dunia akhirat.

Kunci lmu Level 10 ini sangat luarbiasa khasiatnya dan nyata kesannya dan menjadi rebutan para pengamal Ilmu Spiritual,Guru Besar,Maha Guru dan sebagainya bagi yang mengetahui khasiatnya sangat besar dalam kehidupan,merupakan solusi Agung untuk Kekuatan Spiritual Luarbiasa,Kecantikan,Kesihatan,Kelancaran Bisnes, Keselamatan,Peningkatan Karier,Kesuksesan & Kekayaan Sejati dan banyak lagi kelebihn lain yang akan dirasakan serta di alami sendiri oleh pengamalnya.

Kunci Ilmu Ghoib Haqqul Yakin Anugerah Agung Tahap Guru ini akan diberikan kepada anda secara hadir diri.Memiliki kunci ilmu Ghoib Haqqul Yakin Anugerah Agung,anda secara rasminya dinobatkan sebagai Guru Agung Spiritual Anugerah Agung. Manfaat utama Tingkat 10 adalah kemampuan khusus Guru Agung untuk ’mampu’ menurunkan Ilmu Spiritual dengan cepat kepada orang lain. Ada suatu kode etik bagi siapapun yang sudah mencapai Ilmu Spiritual Tingkat 10, iaitu dilarang keras menggunakan ilmu untuk kejahatan, main-main atau sekadar ujicuba.

Kekuatan yang besar adalah tanggung jawab besar, maka untuk mencapai kesempurnaan spiritual, Anda tidak dibenarkan membuang energi untuk hal-hal yang kurang berguna. Dalam tahap ini, Anda harus benar-benar membersihkan hati untuk tidak melakukan perbuatan dosa hal yang merugikan orang lain.Anda akan diijazahkan sendiri oleh Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D secara hadir diri untuk kunci Ilmu Ghoib Haqqul Yakin Anugerah Agung Peringkat Pamungkas.

Kelebihan dan manfaat kunci ilmu Ghoib Haqqul Yakin Anugerah Agung ini sangat banyak dan 1001 kegunaan. Khasiat dan manfaat secara khusus akan diterangkan secara lisan oleh Dr.Rizal kepada peserta Guru Agung ini dan akan diterangkan sekali kaedah penggunaan secara khusus.

Setelah anda menyelesaikan Program Guru Spiritual, Anda diperbolehkan mendirikan perguruan atau membuka Pusat Rawatan atas nama peribadi.

Anda Juga akan dibekalkan dengan Program Terbaru iaitu Rahsia Penggunaaan Kunci Ilmu Guru Agung Level Pamungkas yang diantaranya ialah:

Kaedah Mengesan Ilmu Seseorang,
Mengesan Energi Seseorang,
Kaedah Mengesan Energi Rumah,
Kaedah Membuang Energi Negatif Pada Rumah/Orang,
kaedah mengambil frekuensi energy Kaabah,
Membuat Benda Bertuah,
Kaedah Menarik Rezeki Yang Berlimpah-Ruah,Berkah dan Memiliki,
Kaedah menarik tender,bisnes,proposal dan lain-lain
Kaedah memudahkan penjualan rumah,kereta atau barang-barang,
Kaedah pelarisan,pengasihan,pegangan bisnes&keselamatan
Kaedah khusus menawar sakit kulit(mujarab)
Kaedah menawar sembelit
Kaedah menawar sakit mata
Kaedah membuat wibawa dan karisma sangat tinggi pada mata
Mengubati dari jarak dekat dan jarak jauh
Kaedah Pengubatan Dari Jarak Dekat pada waktu membuang energi negatif:
Kaedah Pengubatan Dari Jarak Dekat pada waktu mentransfer energi positif:
Membentengi Orang
Membentengi Rumah,Kenderaan,Kebun,dll
Pengasihan
Wibawa Tinggi & Penggerun
Penunduk
Menagih Hutang
Membuka Cakra Ajna atau Mata Ketiga
Melihat Penghuni Ghaib Dalam Rumah(dengan cara yang sama juga anda dapat melihat makhluk halus seperti Bunian,Khodam, dan lain-lain)
(Membuka Cakra Mahkota
Membuka Cakra Mahkota Orang lain
Puter Giling atau Memanggil Pulang Orang Yang Hilang atau Pergi
Mengembalikan Barang Yang Hilang
Melariskan Tempat Usaha
Rahsia ampuh & mustajab memperbaiki aura agar disukai semua orang
Ilmu Pengasihan melebihi susuk emas
Kaedah Memagar kenderaan dari segala Malapetaka
Ilmu Penunduk Nabi Sulaiman.
Ilmu ini untuk mengangkat /mengapungkan benda dari jarak jauh tanpa kita menyentuhnya.
Cara Mengaktifkan para Malaikat agar dengan Izin Allah membantu / menolong Kita

Popular Posts