Sabtu, 18 September 2010

PROGRAM KUNCI ILMU GURU AGUNG LEVEL 10


PROGRAM KUNCI ILMU GURU AGUNG LEVEL 10(PAMUNGKAS)

Sebuah Kunci ilmu Pamungkas yang terlampau dahsyat merupakan warisan ilmu bagi orang-orang yang terpilih dan linuwih. Didalamnya terangkum kesaktian yang sempurna. Inti Ilmu ini adalah kunci keberhasilan dan kesuksesan hidup, kemakmuran, kejayaan Agung. Amalan ini adalah amalan para Kyai Sepuh,Mahaguru,dll amalan ini juga mempunyai khasiat dunia dan akhirat. Apabila ada orang yang mengamalkan seumur hidupnya,nescaya akan ditinggikan darjatnya dan selamat dunia akhirat.

Kunci lmu Level 10 ini sangat luarbiasa khasiatnya dan nyata kesannya dan menjadi rebutan para pengamal Ilmu Spiritual,Guru Besar,Maha Guru dan sebagainya bagi yang mengetahui khasiatnya sangat besar dalam kehidupan,merupakan solusi Agung untuk Kekuatan Spiritual Luarbiasa,Kecantikan,Kesihatan,Kelancaran Bisnes, Keselamatan,Peningkatan Karier,Kesuksesan & Kekayaan Sejati dan banyak lagi kelebihn lain yang akan dirasakan serta di alami sendiri oleh pengamalnya.

Kunci Ilmu Ghoib Haqqul Yakin Anugerah Agung Tahap Guru ini akan diberikan kepada anda secara hadir diri.Memiliki kunci ilmu Ghoib Haqqul Yakin Anugerah Agung,anda secara rasminya dinobatkan sebagai Guru Agung Spiritual Anugerah Agung. Manfaat utama Tingkat 10 adalah kemampuan khusus Guru Agung untuk ’mampu’ menurunkan Ilmu Spiritual dengan cepat kepada orang lain. Ada suatu kode etik bagi siapapun yang sudah mencapai Ilmu Spiritual Tingkat 10, iaitu dilarang keras menggunakan ilmu untuk kejahatan, main-main atau sekadar ujicuba.

Kekuatan yang besar adalah tanggung jawab besar, maka untuk mencapai kesempurnaan spiritual, Anda tidak dibenarkan membuang energi untuk hal-hal yang kurang berguna. Dalam tahap ini, Anda harus benar-benar membersihkan hati untuk tidak melakukan perbuatan dosa hal yang merugikan orang lain.Anda akan diijazahkan sendiri oleh Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D secara hadir diri untuk kunci Ilmu Ghoib Haqqul Yakin Anugerah Agung Peringkat Pamungkas.

Kelebihan dan manfaat kunci ilmu Ghoib Haqqul Yakin Anugerah Agung ini sangat banyak dan 1001 kegunaan. Khasiat dan manfaat secara khusus akan diterangkan secara lisan oleh Dr.Rizal kepada peserta Guru Agung ini dan akan diterangkan sekali kaedah penggunaan secara khusus.

Setelah anda menyelesaikan Program Guru Spiritual, Anda diperbolehkan mendirikan perguruan atau membuka Pusat Rawatan atas nama peribadi.

Anda Juga akan dibekalkan dengan Program Terbaru iaitu Rahsia Penggunaaan Kunci Ilmu Guru Agung Level Pamungkas yang diantaranya ialah:

Kaedah Mengesan Ilmu Seseorang,
Mengesan Energi Seseorang,
Kaedah Mengesan Energi Rumah,
Kaedah Membuang Energi Negatif Pada Rumah/Orang,
kaedah mengambil frekuensi energy Kaabah,
Membuat Benda Bertuah,
Kaedah Menarik Rezeki Yang Berlimpah-Ruah,Berkah dan Memiliki,
Kaedah menarik tender,bisnes,proposal dan lain-lain
Kaedah memudahkan penjualan rumah,kereta atau barang-barang,
Kaedah pelarisan,pengasihan,pegangan bisnes&keselamatan
Kaedah khusus menawar sakit kulit(mujarab)
Kaedah menawar sembelit
Kaedah menawar sakit mata
Kaedah membuat wibawa dan karisma sangat tinggi pada mata
Mengubati dari jarak dekat dan jarak jauh
Kaedah Pengubatan Dari Jarak Dekat pada waktu membuang energi negatif:
Kaedah Pengubatan Dari Jarak Dekat pada waktu mentransfer energi positif:
Membentengi Orang
Membentengi Rumah,Kenderaan,Kebun,dll
Pengasihan
Wibawa Tinggi & Penggerun
Penunduk
Menagih Hutang
Membuka Cakra Ajna atau Mata Ketiga
Melihat Penghuni Ghaib Dalam Rumah(dengan cara yang sama juga anda dapat melihat makhluk halus seperti Bunian,Khodam, dan lain-lain)
(Membuka Cakra Mahkota
Membuka Cakra Mahkota Orang lain
Puter Giling atau Memanggil Pulang Orang Yang Hilang atau Pergi
Mengembalikan Barang Yang Hilang
Melariskan Tempat Usaha
Rahsia ampuh & mustajab memperbaiki aura agar disukai semua orang
Ilmu Pengasihan melebihi susuk emas
Kaedah Memagar kenderaan dari segala Malapetaka
Ilmu Penunduk Nabi Sulaiman.
Ilmu ini untuk mengangkat /mengapungkan benda dari jarak jauh tanpa kita menyentuhnya.
Cara Mengaktifkan para Malaikat agar dengan Izin Allah membantu / menolong Kita

Popular Posts