Ahad, 19 September 2010

MAKLUMAN PENTING


MAKLUMAN PENTING:

1. InsyaAllah anda akan dibimbing sehingga akhir hayat atau selagi anda memerlukan perkhidmatan Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D. Bimbingan ini adalah percuma.

2. Bimbingan akan diberikan secara teori dan praktikal termasuk beberapa ujian yang benar sebagai menguatkan keyakinan anda tanpa ada unsur trik dan penipuan.

3. Keutamaan untuk bertemu dengan beberapa orang Mahaguru Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D di Malaysia dan juga Indonesia dan menerima ijazah keilmuan secara terus dari mereka.

4. Sekiranya anda hendak membuka pusat rawatan, anda akan diberi panduan dan tunjukajar serta membantu anda untuk didaftarkan di dalam persatuan yang berkaitan.

Semua keilmuan dalam Program Guru Agung ini menggunakan ayat suci Al-Quran,lengkap dengan terjemahan,doa,zikir ,wirid tanpa menggunakan Mantera bahasa Jawa (kejawen),Siam dan sebagainya,kami tidak mengajarkan membuat azimat wifiq,dll,yang diajarkan dan dibimbing hanyalah berdasarkan keilmuan seratus peratus. Bukalah hati dan pemikiran anda, ketahuilah secara hakiki yang mempunyai kesaktian,karomah,ghaib,hikmah dan supernatural yang lainnya yang membuat ada dan tidak ada adalah ALLAH SWT. Sedarlah dan Kembalilah kepada-Nya langsung mahupun melalui perantara doa,sholat,sabar,Istiqomah(terus-menerus) wirid yang dibolehkan lainnya.Keterangan lanjut yang mendalam boleh bertanya langsung kepada Dr.Rizal.

YURAN KURSUS GURU AGUNG: RM 10,000 (SEPULUH RIBU RINGGIT) UNTUK KESELURUHAN KEILMUAN DI ATAS. ANDA TIDAK AKAN MENJUMPAI PROGRAM SELENGKAP INI DITEMPAT LAIN. PERTAMA SEUMPAMANYA DI MALAYSIA.

Hadis Qudsi “..barang siapa yang beramal dengan apa yang diketahuinya,akan diberikan apa yang dia tidak ketahui..”

Popular Posts