Contact us

Subscribe via RSS Feed If you enjoyed this article just click here, or subscribe to receive more great content just like it.

My Blog List

Label 4

MAKLUMAN PENTING

Label 5

TESTIMONI

Sample Text

Sample Text

Anda bercita-cita tinggi untuk memiliki ribuan anak murid,ingin buka Perguruan dan Pusat Rawatan,meraih Kekayaan dan Kesuksesan luarbiasa,mencapai tahap Jutawan Spiritual,Memiliki Pelbagai Kebolehan Luarbiasa,Sihat Perkasa Awet Muda,Jadi Guru Besar dalam masa yang singkat,dapat menciptakan berbagai gerakan/jurus/ilmu penyembuhan,perlindungan dan menguasai berbagai ilmu spiritual metafizik apapun yang pernah anda baca di iklan,sila ikuti program Guru Agung ini,Anda dijamin sukses,Insya Allah telah ramai yang membuktikannya,JADIKAN IMPIAN ANDA SUATU KENYATAAN!!

Total Pageviews

Sample text

Link list

Label 1

GURU AGUNG

Label 3

SYARAT BELAJAR

Trending Topic

Labels 4

Ads 468x60px

Followers

Followers

About Me

Foto Saya
A.M) Uk,D.Sc(A.M)Uk,M.D(A.M)Uk Doctor Medicine Alternative Medicine) Doctor of Philosophy(United Kingdom) Grand Master of Inner Power Martial Arts Anugerah Agung Pengarah Pusat Rawatan Madinatul Asrar Consultant,Formulator& Founder of Universal Healing System E-mail: masterrizal9000@yahoo.com Website: www.AkademiMPSHaq.com www.ZonKekayaanAgung2u.com www.TerapiOtak4u.com Blog:http://terapirawatanspiritual.blogspot.com Handphone: 012 880 2035(hotline)

Featured Posts

http://guruagung.blogspot.com/2013/09/pengenalan.html

Social Icons

About us

125×125 Ads

Become our Fan

Test Footer 2

Google+ Followers

Dikuasakan oleh Blogger.

Popular Posts

Social Icons

Search This Blog

Memuatkan ...

Ahad, 19 September 2010

MAKLUMAN PENTING


MAKLUMAN PENTING:

1. InsyaAllah anda akan dibimbing sehingga akhir hayat atau selagi anda memerlukan perkhidmatan Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D. Bimbingan ini adalah percuma.

2. Bimbingan akan diberikan secara teori dan praktikal termasuk beberapa ujian yang benar sebagai menguatkan keyakinan anda tanpa ada unsur trik dan penipuan.

3. Keutamaan untuk bertemu dengan beberapa orang Mahaguru Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D di Malaysia dan juga Indonesia dan menerima ijazah keilmuan secara terus dari mereka.

4. Sekiranya anda hendak membuka pusat rawatan, anda akan diberi panduan dan tunjukajar serta membantu anda untuk didaftarkan di dalam persatuan yang berkaitan.

Semua keilmuan dalam Program Guru Agung ini menggunakan ayat suci Al-Quran,lengkap dengan terjemahan,doa,zikir ,wirid tanpa menggunakan Mantera bahasa Jawa (kejawen),Siam dan sebagainya,kami tidak mengajarkan membuat azimat wifiq,dll,yang diajarkan dan dibimbing hanyalah berdasarkan keilmuan seratus peratus. Bukalah hati dan pemikiran anda, ketahuilah secara hakiki yang mempunyai kesaktian,karomah,ghaib,hikmah dan supernatural yang lainnya yang membuat ada dan tidak ada adalah ALLAH SWT. Sedarlah dan Kembalilah kepada-Nya langsung mahupun melalui perantara doa,sholat,sabar,Istiqomah(terus-menerus) wirid yang dibolehkan lainnya.Keterangan lanjut yang mendalam boleh bertanya langsung kepada Dr.Rizal.

YURAN KURSUS GURU AGUNG: RM 10,000 (SEPULUH RIBU RINGGIT) UNTUK KESELURUHAN KEILMUAN DI ATAS. ANDA TIDAK AKAN MENJUMPAI PROGRAM SELENGKAP INI DITEMPAT LAIN. PERTAMA SEUMPAMANYA DI MALAYSIA.

Hadis Qudsi “..barang siapa yang beramal dengan apa yang diketahuinya,akan diberikan apa yang dia tidak ketahui..”

Popular Posts